Menu

Testimonial Sophie Donnet

Vijftien jaar geleden werd ik overvallen door een zware burn-out die me jaren bijna op ‘stop’ zette. Vandaag kan ik ‘dank je’ zeggen dat ik die ervaring beleefd heb.

Want dankzij een diepgaande soul search werden de achterliggende oorzaken heel helder, en kon ik mezelf stapje voor stapje opnieuw opbouwen. Tot de vrouw die ik vandaag ben.

Marleen was voor mij in een latere fase de kers op de taart! Hoewel ik al een hele tijd opnieuw bijna normaal functioneerde, had ik af en toe periodes met een heel laag energieniveau. Ik vond ook dat ik er fysiek nog altijd heel moe uitzag.

De coaching van Marleen heeft op dat vlak echt geholpen. Ik voelde onmiddellijk een verbondenheid met haar. Ze luisterde echt naar me en stelde de juiste vragen. In haar coaching stond evenwicht centraal en het traject was heel effectief.

Ik ben net 46 geworden en ik moet eerlijk zeggen dat ik me in mijn leven nog nooit zo goed en zo evenwichtig gevoeld heb. Dank je wel, Marleen!

Ook interesse in coaching na burn-out bij iBLOOM om zo jezelf een boost te geven, inside en outside? Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!