Menu

Testimonial Sophie Van de Venne

Mijn ervaring met iBLOOM is een spannend avontuur geweest, want Marleen heeft me helpen transformeren op twee manieren.

Sinds ik de veertig voorbij ben, stel ik me vragen over de manier waarop je met ouder worden omgaat en over de impact daarvan op verschillende aspecten van je leven. Marleen heeft me leren kijken voorbij de angsten en stereotiepe beelden die met ouder worden gepaard gaan. Dankzij haar heb ik ook mijn ouderwetse kijk daarop drastisch kunnen veranderen. Ze gaf me rustig de tijd om voor mezelf te denken en daagde me tegelijkertijd uit om op schema te blijven.

Daarnaast hielp ze me om vat te krijgen op haar concept ‘van buiten naar binnen’. Met veel geduld, energie en mildheid slaagde Marleen erin om mijn stijl wat meer pit te geven zodat ik me vrouwelijker en zelfverzekerder kon voelen. Het was geen gemakkelijke taak, maar ze heeft me geholpen om de juiste beslissingen te nemen, veranderingen te aanvaarden en veel meer te gaan stralen.

Als je net zoals ik wilt openbloeien of de kneepjes wilt leren om de mooiste versie van jezelf te worden, dan kan ik je de coaching van Marleen van harte aanbevelen. Want zij heeft me het pad getoond naar een betere versie van mezelf.

Ook interesse in coaching bij iBLOOM? Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.